vineri, 31 iulie 2015

Ia in bagaj ingrijirea de la NIvea

Buna fetelor,

Femei fiind, stim ca bagajul pentru vacanta nu poate fi niciodata gata, nici chiar pe picior de plecare. De multe ori ajungem sa adaugam prea multe, apoi sa ne razgandim, ca in final sa ramana si mai multe. Produsele de ingrijire au locul lor rezervat, insa de multe ori recipientele prea generoase ne dau batai de cap.
Nivea iti vine in ajutor cu trei produse in varianta mini, pentru ca tu sa lasi ingrijirea pielii in seama expertilor si sa te bucuri de vacanta. 

Gelul de dus Nivea Creme Care, cu o formula de ingrijire delicata cu pro-vitamina B5 si uleiuri nutritive, iti va lasa pielea curata si catifelata, in timp ce crema de uz general Nivea Care iti va hrani pielea intens, pentru ca tu sa te bucuri de 100 % hidratare si 0% senzatie grasa. Pentru o ingrijire completa a pielii tale, foloseste deodorantul Nivea Invisible for Black&White Clear ce ofera protectie delicata, invizibila si eficienta impotriva transpiratiei timp de 48 de ore, lasandu-ti pielea parfumata si catifelata.Nivea Gel de dus Creme Care, 2,73 lei (50 ml) 

Nivea Care, crema de uz general, 14.3 lei (100 ml)
Nivea Invisible for Black&White Clear 3,41 lei (35 ml) 

Multumesc pentru vizita!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu