luni, 20 iulie 2015

Review:Ulei de Argan 4 Oils Kativa



Buna fetelor,

Va povesteam intr-un alt articol ca am descoperit pe site-ul exclusivcosmetics.ro produsele profesionale  pentru ingrijirea parului Kativa, de care sunt foarte incantata.Am incercat masca pentru par vopsit Quinua care a dat rezultate foarte bune,puteti vedea review-ul aici iar acum folosesc si uleiul 4 Oils de care sunt la fel de multumita.




Dar haideti sa va spun mai multe despre el:

Descrierea oficiala:
“4 OILS este o formula exclusiva concentrata bazata pe 4 ingrediente natural active: ULEI DE ARGAN, bogat in vitamine si uleiuri esentiale, hraneste si intareste firul de par; ULEI DE SEMINTE DE IN, agent fixator, ofera stralucire si repara varfurile despicate; ULEI DE SUSAN, ce ofera protectie si repara structura firului de par degradat; CHERATINA, are actiune de regenerare, stralucire de matase si ofera volumul necesar parului. Combinatia acestor 4 elemente fac ca acest produs de inalta calitate sa ofere ingrijirea si protectia necesare parului.”


Parerea mea:
Combinatia dintre aceste 4 uleiuri este un adevarat rasfat pentru par, aveam o mare problema cu varfurile despicate dar de cand am inceput sa il folosesc aceasta a disparut, iar parul meu nu mai arata ca o “maturica”. 

Imi simt parul mult mai sanatos, acest ulei ii ofera nivelul optim de hidratare si o stralucire aparte iar descurcarea a devenit floare la ureche.

Are un miros foarte placut, imediat ce il aplic simt cum ma invaluie si pot spune ca persista destul de mult in par.  Este un produs spornic , eu il am pe cel la 120 ml pe care il gasiti aici la pretul de 166 de lei.Il folosesc de mai bine de 1 luna si am consumat foarte putin, veti vedea acest lucru in poze.






Mod de aplicare:
Il aplic dupa fiecare baie pe lungimi, in special pe varfuri dupa care imi usuc parul ca de obicei.

In concluzie, sunt foarte multumita de produsele Kativa si voi incerca cat mai multe, iar acestui ulei ii voi ramane fidela pentru mult timp. Vi-l recomand si voua cu mare drag, cu siguranta veti fi la fel de incantate ca si mine de rezultate.


Ce parere aveti? Voi folositi uleiuri pentru par?



Multumesc pentru vizita!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu