joi, 17 septembrie 2015

StartJobs te plateste sa te angajezi!



Buna fetelor,

De cele mai multe ori atunci cand suntem in cautare de locuri de munca apelam la platformele de recrutare care ne vin in ajutor cu oferte variate, in functie de domeniul dorit.



Astazi m-am decis sa va povestesc despre StartJobs, o platforma inovatoare de joburi si recrutare online care isi propune sa creeze o legatura intre candidat si angajator,oferindu-le posibilitatea de a fi fata in fata indiferent de distanta, cu ajutorul Video Interviurilor Live, Video Conferintelor Live sau Video Cursurilor Online.

Mai mult decat atat, un lucru care mi s-a parut foarte interesant este ca StartJobs te plateste sa te angajezi, suna foarte interesant nu ? Probabil ca va intrebati ce inseamna asta asa ca o sa va explic despre ce este vorba.

Pe langa numeroasele  oferte de munca , aici puteti gasi o promotie speciala sub forma unui cupon de 10 euro cu ajutorul caruia va puteti crea un CV Premium pe site-ul lor care va poate spori sansele sa obtineti  jobul la care visati.



Cum obtineti acest cupon ?
In primul rand trebuie sa aveti un cont de candidat pe site-ul lor iar produsul CV Premium il puteti gasi in sectiunea Oferta-Candidat. In momentul in care apasati “Adauga in cos” apare un camp in care trebuie introdus cuponul care este cuvantul “angajare”.

Ce inseamna un CV Premium?
Spre deosebire de cv-ul clasic, acesta va fi redirectionat automat spre toate companiile de top din portofoliu celor de la StartJobs, iar acest lucru nu poate insemna decat mai multe sanse de angajare si oportunitati mult mai mari care ne pot conduce catre o cariera de succes.


In mod normal acest CV costa 10 euro si va ofera o promovare speciala timp de 30 zile care consta in afisarea lui in topul listei de candidati a celor mai mari companii. Asadar, oferta celor de la StartJobs mi se pare mai mult decat generoasa, ajutand astfel tinerii aflati in cautarea unei job sa isi creasca sansele de a-si cladi o cariera, de a putea sa creasca si sa evolueze. 

Nu-i asa ca este foarte simplu? Daca sunteti in cautarea unui loc de munca nu trebuie decat sa intrati pe startjobs.ro sa va creati un cont de candidat si sa va luati un un CV Premium doar cu un simplu cuvant : “ANGAJARE” si  aceasta va fi mai aproape de voi decat va imaginati.


Voi ce parere aveti despre aceasta initiativa? 


Multumesc pentru vizita!


Pupici,







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu