vineri, 11 septembrie 2015

Review: Kit pentru 7 zile Herbalife Skin



Buna fetelor,

Acum doua saptamani am intrat in posesia  premiului castigat pe blogul Irei, careia vreau sa ii multumesc inca o data. Am avut ocazia sa ne cunoastem personal si sa stam un pic de vorba la un suc, lucru care m-a bucurat foarte tare, este o persoana minunata pe care abia astept sa o revad.



Revenind la premiu, este un kit de ingrijire pentru 7 zile de la Herbalife Skin pe care l-am pus la treaba inca din prima zi iar produsele m-au surprins intr-un mod foarte placut.



Kit-ul contine urmatoarele produse:
Mini Lotiune de curatare cu efect calmant pe baza de Aloe - 50 ml
Mini Crema hidratanta pentru stralucire zilnica - 15 ml
Mini crema regeneratoare de noapte - 15 ml
2 x Pliculet gel tonifiant pentru ochi -  2 ml
2 x Pliculet crema hidranta pentru ochi -  2 ml



Primul loc in preferintele mele il ocupa lotiunea de curatare cu efect calmant pe baza de Aloe, textura este sub forma de gel si curata foarte bine tenul lasandu-l hidratat si catifelat. Mirosul este foarte placut si imi da o stare de bine de fiecare data cand il folosesc. 

Crema hidratanta pentru stralucire zilnica mi-a placut de asemena foarte mult, hidrateaza foarte bine si confera luminozitate tenului, datorita particulelor stralucitoare din compozitia sa. 

Crema regeneratoare de noapte este si ea pe placul meu, pot spune ca am simtit efectul de regenerare pe care il promite si mi se pare ca tenul meu este mai sanatos dupa aceste doua saptamani de utilizare zilnica. 

Despre gelul tonifiant si crema hidratanta pentru ochi nu pot sa va spun prea multe, fiind cate doua pliculete din fiecare nu am apucat sa imi formez o parere despre ele si nici sa vad vreun efect benefic.


Desi sunt in varianta mini si sunt destinate pentru a fi folosite doar o saptamana, au fost destul de spornice si dupa doua saptamani inca mai am destul.
Voi cumpara cu siguranta lotiunea de curatare si cremele in varianta full size, sunt foarte incantata de rezultate si merita. Vi le recomand si voua cu drag, sunt sigura ca o sa va placa.


Voi ati incercat aceste produse? Daca nu, va tenteaza?


Multumesc pentru vizita!


Pupici,




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu