duminică, 28 iunie 2015

Review:Tratament pentru cuticule Jessica Nourish



Buna fetelor,

In urma cu o luna am descoperit pe site-ul expertnails.ro un produs absolut minunat,si anume tratamentul terapeutic pentru cuticule Nourish de la Jessica,de care sunt extrem de incantata.

Dupa cum bine stim toate,cuticulele reprezinta o bariera de protectie pentru unghiile noastre si nu este indicat sa le taiem,ci sa folosim produse speciale pentru indepartarea lor, fara a le agresa.Dar acum haideti sa va spun mai multe despre acest produs:



Descrierea oficiala:
Tratament terapeutic pentru cuticule.Hraneste si hidrateaza cuticulele si are efect de vindecare.Usuca cuticulele in mod natural si stopeaza cresterea inestetica a acestora. Se aplica zilnic in zona cuticulei,masandu-se circular in sensul invers de crestere al acestora.”


Parerea mea:
Cand am citit descrierea recunosc ca am fost putin sceptica,mai ales ca era prima oara cand comandam un produs de acest gen,dar vroiam neaparat sa il incerc,asa ca mi-am asumat riscul.

Imediat ce l-am primit l-am si  pus la treaba iar rezultatele au inceput sa apara cam dupa doua saptamani.Cuticulele mele arata mult mai bine,sunt hidratate iar cresterea lor inestetica a fost stopata semnificativ, asa ca ma declar mai mult decat multumita.


Textura lui este uleioasa si are un miros destul de puternic,dar nu deranjant,Este indicat sa fie folosit inainte de culcare,pentru ca atunci nu ne mai spalam pe maini iar produsul poate actiona mult mai bine.


Mod de aplicare:
Il aplic in fiecare seara pe zona cuticulelor si masez circular in sensul invers de crestere al acestora.

Eu am varianta mini de 7 gr,costa 35 de lei si il puteti gasi aici.Produsul este foarte spornic,eu il folosesc deja de 1 luna si nu am consumat decat un sfert din produs, poate chiar mai putin.


Pe langa acest tratament,eu mai folosesc si un gel de indepartare a cuticulelor in momentul in care imi fac manichiura,dar despre el o sa va povestesc mai multe intr-un alt articol.

In concluzie,acest produs m-a cucerit definitiv si deja sunt dependenta de el.Vi-l recomand si voua cu mare drag, si va asigur ca nu veti fi dezamagite daca va incumetati sa il incercati.


Voi ce produse folositi pentru indepartarea cuticulelor?


Multumesc pentru vizita!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu