joi, 29 octombrie 2015

Alege Nivea pentru un par sanatos si frumos!

Buna fetelor,

Nivea reinventeaza intreaga gama de sampoane si balsamuri, printr-un nou design feminin al ambalajelor si prin introducerea noii formule inovatoare Nutri Essence, ce aduce impreuna doua dintre cele mai hranitoare substante: Eucerit si ulei de macadamia. Acestea ingrijesc, fortifica si protejeaza eficient parul.


Cu o istorie de peste 100 de ani, NIVEA reprezinta expresia inovatiei si calitatii superioare in sfera produselor destinate ingrijirii pielii, iar astazi demonstreaza înca o data acest lucru si introduce noua formula Nutri Essence in compozitia tuturor produselor de ingrijire a parului.  
  
Tehnologia revolutionara consta in combinarea a doua dintre cele mai hranitoare substante bogate in lipide: Eucerit, un ingredient natural, ce hidrateaza si protejeaza si uleiul de macadamia, cunoscut pentru proprietatile sale de hranire si ingrijire.

Nivea, cea mai de incredere marca de ingrijire a pielii, are in prezent in portofoliul de produse pentru ingrijirea parului opt tipuri diferite de șampon si alte sase tipuri de balsam potrivite nevoilor oricarui tip de par, de la cel uscat, tern, fara volum, la cel lipsit de stralucire, sau cel cu varfuri despicate, par colorat, par cu tendinta de ingrasare sau par lung si uscat.

Noile game Nivea Hair vor fi disponibile in supermarket-uri si in marile lanturi de magazine incepand cu data de 1 noiembrie 2015.

Pret recomandat sampoane: 13,68 (250 ml), 18,85 (400 ml)
Pret recomandat balsamuri: 13,68(200 ml) 
 
 
Multumesc pentru vizita!
 
 
Pupici, 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu