joi, 22 octombrie 2015

Review: Ulei de Macadamia Kativa



Buna fetelor,

Am lipsit de pe blog cateva saptamani si va spun sincer ca mi-a fost foarte dor sa va scriu. Am avut o perioada tare aglomerata, am renovat casa si totul s-a transformat in haos dar acum suntem aproape de final si incet, incet lucrurile revin la normal.

Aveam de mult timp in cap sa fac un review unui produs pe care il iubesc si ma bucur in sfarsit reusesc sa fac acest lucru. 



Asa cum v-am mai spus si cu alte ocazii, cand vine vorba de ingrijirea parului sunt o mare fana a brandului Kativa. Am incercat mai multe produse de la ei si niciunul nu m-a dezamagit.

In acest moment folosesc gama Macadamia, am samponul, balsamul si uleiul dar astazi o sa va povestesc mai multe despre ulei.

Descrierea oficiala:
“Ulei hidratant si revitalizant, cu o formula concentrata de ulei de nuca de MACADAMIA, care creeaza un film protector ce sigilizeaza cuticulele, prevenind uscarea firului de par si oferind un plus de stralucire.”



Parerea mea:
Pur si simplu ador acest ulei, imi lasa parul moale, catifelat si am uitat de varfurile despicate. Il aplic dupa fiecare baie, inainte de uscarea parului si simt o schimbare majora de cand am inceput sa il folosesc.
Parul meu este acum hidratat, nu mai este uscat asa ca nu pot decat sa recomand acest produs din toata inima, mai ales celor care se vopsesc foarte des si au parul lipsit de vitalitate.
Cantitatea este de 60 ml dar este foarte spornic si va ajunge pentru cateva luni bune. Sistemul de dozare este foarte bun evitand astfel pierderea inutila a produsului.



Daca doriti sa incercati acest produs ,il gasiti aici la pretul de 73 lei.


Ce parere aveti? Ati incercat produsele Kativa? Va tenteaza acest ulei?


Multumesc pentru vizita!

Pupici,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu